Op reis

"De fysieke bestemming en verder"

Een intensieve week voor als je echt door wilt pakken.

Even los uit de dagelijkse sleur.
Andere mensen, andere gewoontes en een andere plaats.
Zorgen en verplichtingen laat je even achter je.
Lekker je eigen dingen doen en genieten van het goede van het leven.

Dit zijn mooie aspecten van het reizen maar ook ideale omstandigheden om eens rustig te bekijken wat je verder met je leven wilt.

Dus waar wil je heen?

Het maakt niet uit, ver weg of dichtbij.
Jij bedenkt de bestemming en de activiteiten in de buitenwereld, ik reis met je mee zo dat je niet verdwaald in de binnenwereld.
Een reis van acht dagen is optimaal om dit traject volledig te kunnen doen.

Kies een reis waar je echt enthousiast voor wordt, waar je graag aan wilt beginnen. Dit enthousiasme, deze levensdrang vormen dan ook de basis voor je reis naar binnen.
Aan de hand van jouw wensen kan ik de reis organiseren. Hiervoor werk ik samen met een erkend onafhankelijk reisadviseur. Als je de reis zelf wilt organiseren kan dat natuurlijk ook.


Een aantal reisvoorbeelden vind je in deze pdf.


Feedback van een deelnemer:

De wijze van coaching - al wandelend en onder leiding van Aart- spreekt mij erg aan en was nieuw voor mij. Op deze wijze in de natuur wandelen is erg verfrissend. Af en toe kijk ik nog weleens in het logboek, wat ik die dagen bijgehouden heb, om een bepaald onderwerp weer meer aandacht te geven. Kortom, een echte aanrader voor mensen die al wandelend ergens in de prachtige natuur meer inzicht in zichzelf willen krijgen en een persoonlijk verandertraject in willen gaan. Aart nogmaals bedankt!